2024, kovo 29, Penktadienis

2021-aisiais – tik džiugios ir geros naujienos „Tėvynės“ skaitytojams

2021-uosius metus vienintelis Panevėžio rajono laikraštis „Tėvynė“ pradėjo geromis naujienomis. 59-uosius metus skaičiuojantis laikraštis nuo šiol savo skaitytojus pasieks penktadieniais, bus spalvotesnis ir storesnis.

„Tikrai po sunkių, varginančių praėjusių metų, tikimės, kad Naujieji 2021-ieji bus ženkliai šviesesni, gražesni, įveiksime tiek įvairias bėdas, tiek pandemijas ir vėl galėsime džiaugtis vienas kito draugija, šviesa ir bendryste“, – sveikindama skaitytojus sako „Tėvynės“ redaktorė Audronė Koriakina.

Vienintelio Panevėžio rajono laikraščio redaktorė pasidžiaugė, kad 2021-aisias metais padaugėjo ne tik laikraščio prenumeratorių, bet „Tėvynė“ taps pasiekiama ir didesniam skaitytojų ratui.

„Nuo šiol laikraštis „Tėvynė“ skaitytojus pasieks penktadieniais. Daugelį metų laikraštis buvo leidžiamas šeštadieniais, tačiau jau nuo rytojaus „Tėvynę“ prenumeratoriai gaus penktadieniais.  Dar viena gera naujiena, jog „Tėvynė“ tapo storesnė. Kitaip sakant, laikraštyje padaugėjo puslapių. Nuo šiol kiekvieną penktadienį „Tėvynė“ bus šešiolikos puslapių. Džiaugiamės, kad savo skaitytojams pateiksime dar daugiau aktualijų, dar daugiau įvairių temų, supažindinsime su herojais, įdomiais Panevėžio rajono žmonėmis. Džiaugsimės pasiekimais, naujovėmis“, – pasakojo A. Koriakina.

„Tėvynės“ redaktorė pabrėžė ir kone didžiausią 2021-ųjų metų naujieną. „Jau nuo šiandien, sausio 8 dienos, laikraštį „Tėvynė“ bus galima įsigyti ir parduotuvėse, spaudos kioskuose, degalinėse. Gerą dešimtmetį laikraštis pasiekdavo tik prenumeratorius, tačiau nuo šiol jis bus pasiekiamas ir dar platesnei auditorijai“, – teigė A. Koriakina.

Jei dar neužsiprenumeravote vienintelį Panevėžio rajono laikraštį „Tėvynė“, tai galite padaryti labai paprastai, tiesiog internetu. Prenumeruoti laikraštį galite čia.

Na, o 2021-ųjų metų pirmajame „Tėvynės“ laikraščio numeryje:

Sužinosite, kaip vakcinacijai nuo COVID-19 ruošiasi Panevėžio rajonas. Apie tai papasakos Panevėžio rajono savivaldybės gydytoja Renata Valantinienė.

Atsivertę „Tėvynę“, sužinosite, kas tapo viešosios įstaigos „Aukštaitijos siaurasis geležinkelis“ naujuoju vadovu ir kodėl „siauruką“ paskutinę praėjusių metų dieną paliko buvęs vadovas.

Panevėžio rajono meras Povilas Žagunis pasidžiaugs pirmąja 2021 metais gimusia mažyle.

Sužinosite, kaip sekasi nuotoliniu būdu mokytis Panevėžio rajono gimnazijų ir mokyklų moksleiviams, taip pat perskaitysite, kokią naujovę per karantiną sugalvojo Panevėžio rajono verslininkai.

Na, o naujoje laikraščio „Tėvynė“ rubrikoje „Kaimo šviesuolis“, susipažinsite su Piniavoje gyvenančiu muzikos kūrėju Donatu Čemeriu.

Ir tai, žinoma, dar ne visos aktualijos, temos. Dar daugiau įvairių straipsnių ir naudingos informacijos rasite pirmajame šiais metais laikraščio „Tėvynė“ numeryje. O jis, kaip jau minėjome, pasirodo šiandien, penktadienį.

- Reklama -

Naujausi straipsniai