2024, balandžio 19, Penktadienis

„Lietkabelis“ – antrajame FIBA Čempionų lygos atrankos etape

Panevėžio „Lietkabelio“ klubas ir kitą sezoną varžysis FIBA Čempionų lygoje.

Nenado Čanako auklėtiniai į pagrindinį turnyrą turės brautis per atranką – panevėžiečiams iš karto skirta vieta antrajame kvalifikacijos etape. Tai reiškia, kad reikia įveikti vos vieną barjerą ir durys į grupių etapą bus atviros.

„Lietkabelis“ dėl vietos FIBA Čempionų lygoje kausis su viena iš 16 galimybių ekipų: Kapfenbergo „Bulls“ (Austrija), Minsko „Cmoki“ (Baltarusija), Botevgrado „Balkan“ (Bulgarija), Strovoloso „Keravnos“ (Kipras), Bakeno „Bears“ (Danija), Kauhajokio „Karhu“ (Suomija), Vengrijos čempionai, Prištinos „Z Mobile“ (Kosovas), Kijevo „Kyiv“ (Ukraina), Sioderteljė „Kings“ (Švedija), Bratislavos „Inter“ (Slovakija), Oradios CSM (Rumunija), Varšuvos „Legia“ (Lenkija), Groningeno „Donar“ (Nyderlandai), Baro „Mornar“ (Juodkalnija).

„Lietkabelis“ tęsia abonementų prekybą ir sirgaliai palankomis sąlygomis iki pat liepos 1-osios gali įsigyti narystes kitam sezonui. Liepos 4-ąją įvyks FIBA Čempionų lygos burtai, po kurių paaiškės, kuri iš dviejų komandų taps „Lietkabelio“ oponente atrankoje ir į kokią grupę panevėžiečiai patektų sėkmės atveju.

„Lietkabelis“ atranką turėtų pradėti rugsėjo paskutinę savaitę.

- Reklama -

Naujausi straipsniai