2024, balandžio 25, Ketvirtadienis

„Garsas“ kviečia kurti trumpametražius filmus

Kino centras „Garsas“ visus neabejingus kinui ir jo kūrimo menui kviečia kurti trumpametražius filmus. Festivalis „Aš + Miestas = Kinas 2020“ skatina visus kino meno mylėtojus pažvelgti į miestą pro kino kameros objektyvą bei kurti savo filmus apie tai, kas mus supa ir kuo mes gyvename. Festivalyje gali dalyvauti visi norintys, amžiaus cenzo nėra: trumpus filmus galima filmuoti tiek su mobiliais telefonais, tiek su vaizdo kameromis ar planšetiniais kompiuteriais. Svarbiausia – didelis noras!

Vienas autorius ar autorių grupė gali pateikti vieną filmą. Juos vertina ir į festivalio programą atrenka kompetentinga kino profesionalų komisija.

Įdomiausi scenarijai, kūrybingiausi operatoriai, dėmesį kaustantys aktoriai, netikėtos istorijos – visų dalyvaujančių filmų kūrybinės grupės bus apdovanotos festivalio rėmėjų prizais, o sukurti filmai parodyti didžiausiame kino ekrane Lietuvoje.

Susidomėję filmus siųskite iki rugpjūčio 30 d. el. paštu edukacija@garsas.lt su užpildyta dalyvio anketa. Festivalio nuostatus rasite ČIA.

- Reklama -

Naujausi straipsniai