2024, balandžio 18, Ketvirtadienis

FA “Panevėžys” bendradarbiaus su “Sporto ir išsilavinimo akademija”

Nuo šiandien VšĮ futbolo akademija “Panevėžys” pradeda bendradarbiauti su “Sporto ir Išsilavinimo Akademija”. Tai didelis žingsnis siekiant ugdyti futbolu gyvenančius ir šia sporto šaka užsiimančius Panevėžio vaikus.
Antradienį vykusiame susitikime buvo aptartos ir pristatytos bendradarbiavimo sąlygos, taip pat susipažinta su organizacijos vykdoma veikla ir ateities vizija. “Sporto ir Išsilavinimo Akademijos” direktorius Žydrūnas Kuodis labai džiaugėsi šia partneryste: „Džiaugiuosi šia nauja partneryste. Jau daugiau nei 10 metų dirbame, kad vaikai gautų kuo geresnį neformalųjį švietimą, tuo pačiu ir kuo geresnę emociją, tad, toks bendradarbiavimas su viena geriausių Lietuvoje futbolo akademijų yra didelis žingsnis į priekį. Kartu organizuosime renginius, treniruočių ir kvalifikacijos kėlimo procesus”.
Jam antrino ir FA „Panevėžys“ direktorius Darius Butkus: FA „Panevėžys” visada siekia bendradarbiauti su organizacijomis, kurios dirba su vaikais ir jaunimu. Draugaujant ir dirbant išvien su „Sporto ir Išsilavinimo Akademija” galėsime sėkmingiau vystyti jaunųjų futbolininkų selekciją ir atranką. Bendrai darydami treniruotes darželiuose vaikus ugdysime sveikai ir turiningai leisti laisvalaikį bei atrasti futbolo džiaugsmą. Mūsų bendradarbiavimas neapsiriboja vien treniruotėmis. Bendrai sieksime daryti renginius, turnyrus ir kitas veiklas, kurios skatins vaikus ir jaunimą būti aktyviais”.
Artimiausias renginys, kuriame abiejų organizacijų sportininkai galės pademonstruoti savo įgūdžius – tai finalinis darželinukų čempionato etapas birželio 18 d. vyksiantis „Cido” arenoje.
- Reklama -

Naujausi straipsniai